Grup Feroviar Român participă la Transport Logistic Munchen, cea mai mare expoziție internațională pentru transport și logistică, în perioada 9-12 mai 2023

 

Grup Feroviar Român, parte a Grampet Group, alături de GP Intermodal, cei mai mari reprezentanți din industria transportului feroviar din România şi Europa Centrală și de Sud-Est participă la evenimentul Transport Logistics Munchen. Este cea mai mare expoziţie la nivel mondial pentru logistică, operatori feroviari, mobilitate, digitalizarea in domeniul transporturilor și managementul lanțului de aprovizionare, care va avea loc în perioada 9-12 mai 2023 la München, Germania.

Participarea Grupului Feroviar Român la eveniment reprezintă un pas important în îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite și demonstrează angajamentul de a fi mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii din industria transportului feroviar și logisticii.

Transport Logistics Munchen, Transport Logistics, cea mai mare expoziţie la nivel mondial pentru logistică, operatori feroviari, mobilitate, digitalizarea in domeniul transporturilor și managementul lanțului de aprovizionare

Transport Logistics Munchen va avea loc în perioada 9 – 12 mai 2023 la Centrul de expoziții și conferințe Messe din München, Germania.

Transport Logistic Munchen este cea mai mare expoziţie cu participanţi din peste 100 de ţări. Din 1978, se desfășoară la fiecare doi ani în Munchen. Fiind considerată platforma de top pentru networking-ul internațional în industria de logistică, această expoziție de patru zile oferă produse, sisteme și tehnologii inovatoare, precum și o mulțime de cunoștințe de specialitate. Parte din expoziție este și Air Cargo Europe, un loc de întâlnire pentru industria internațională de transport aerian de marfă.

Participarea Grupului Feroviar Român la acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru a discuta cu alți lideri din industrie despre cele mai noi tehnologii și echipamente, strategii de dezvoltare, soluțiile și inovațiile în domeniul transportului feroviar de marfă și logistică.

Investim în tradiție și inovație

Grup Feroviar Român este dedicat dezvoltării prin prezentarea inovațiilor și tehnologiilor de ultimă generație utilizate în operațiunile de transport feroviar de marfă.

Participarea la Transport Logistics Munchen oferă oportunitatea unică de a consolida poziția de lider în industria de transport de marfă și logistică și de a ne menține angajamentul asumat față de partenerii noștri comerciali și logistici.