Interested in our services?
Please contact us at comercial@gfr.ro.

Do you want to be part of our team?
Please contact us at recrutare@gfr.ro.

Înscriere Tombola GFR!

Participă și câștigă unul din cele 15 premii!​

Ai ocazia să câștigi unul dintre cele 15 premii minunate! Nu rata șansa de a te înscrie în competiție și de a deveni unul dintre norocoșii câștigători. Extragem câștigătorul pe data de 24 aprilie, așadar grăbește-te să te înscrii!

CÂȘTIGĂTORII TOMBOLEI

Încărcător wireless

Andrada Ceapa

Bratu Liviu-Iulian

Geambasu Victor

Niculescu Alis Gabriela

Șulea Victor

 

 

 

Boxă JBL

Bănică Laura-Elena

Berdant Raluca

Fologea Roxana

Hristudor Madalina

Ilie Alexandru-Ionut

Mini Boxă

Constantin Raul-Petrut

Dragomir Anca Andreea

Luciu ALexandru

Moldoveanu Eugen

Stuparu Aelin

Întâlnind viitorul: Galerie foto de la evenimentul POLIFEST

Datorită interesului constant pe care GFR îl acordă inovației și tehnologiei, am fost invitați să participăm la evenimentul Polifest 2023, invitație pe care am acceptat-o cu entuziasm. Evenimentul a fost derulat pe parcursul a trei zile, in cadrul Universitatea POLITEHNICA din București, fiecare zi reprezentând un subiect diferit de discuții și interacțiune cu studenții și viitorii studenți. Echipa Grup Feroviar Roman a fost prezentă la Polifest cu un stand interactiv, care a atras atenția celor prezenți! Am discutat despre oportunitățile de carieră pe care le ofera domeniul feroviar și Facultatea de Transporturi, dar și activitățile de practică și stagiatură disponibile în compania Grup Feroviar Roman. Suntem onorați pentru ocazia oferită, de a reprezenta o influență pentru viitoarea generație a domeniului feroviar si mândri să luam parte la astfel de proiecte!

Descoperă GRAMPET Group

Grupul Grampet este un conglomerat de companii care operează în industria feroviară, logistică și a transporturilor, oferind soluții integrate și inovatoare pentru clienții săi. Având sediul central în România și o prezență extinsă în Europa de Est și Centrală, grupul a devenit unul dintre principalii jucători de pe piața transporturilor feroviare și a serviciilor conexe.

Diversitatea companiilor din Grupul GRAMPET asigură o gamă largă de servicii care acoperă nevoile complexe ale clienților săi, incluzând transportul de mărfuri,, întreținerea și reparația locomotivelor și vagoanelor, precum și consultanță în domeniul transporturilor și infrastructurii.

Vrei sa aflii mai multe despre companiile noastre?

Esti curios care sunt celelalte companii din Grupul Grampet?

Intra pe www.grampet.ro pentru mai multe detalii.

GFR

Pentru divizia de transporturi feroviare de marfa intra pe www.gfr.ro

RELOC

Daca vrei sa descoperi cum reparam locomotive te asteptam pe www.relocsa.ro

Electroputere VFU

Stiai ca suntem experti in modernizarea vagoanelor de calatori si am construit propriul tren de pasageri, de la zero? Afla mai multe pe https://www.electroputerevfu.ro/

REVA Simeria

Una dintre cele mai vechi fabrici de reparatii si constructie a vagoanelor de marfa se afla in Judetul Hunedoara. Suntem mandrii ca Reva Simeria este parte din Grupul Grampet – https://www.revasimeria.ro/

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Termeni și Condiții pentru Înscrierea la Tombola GFR

Prin înscrierea la tombola organizată pe site-ul gfr.ro, participanții acceptă următorii termeni și condiții:

  1. Elegibilitate: tombola este deschisă doar rezidenților cu vârsta de 18 ani și peste. Angajații, colaboratorii și familiile acestora, precum și partenerii publicitari și sponsorii GFR, nu au dreptul de a participa la tombolă.

  2. Înscriere: pentru a participa la tombola, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere, furnizând numele complet, adresa de email și numărul de telefon. Înscrierea este gratuită și nu implică nicio obligație financiară din partea participanților.

  3. Prelucrarea datelor personale: prin înscrierea la tombola, participanții acceptă prelucrarea datelor personale (nume, adresă de e-mail și număr de telefon) în scopul exclusiv de a participa în tombolă. Datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri sau transmise către terțe părți fără consimțământul expres al participanților. GFR se angajează să păstreze datele personale în siguranță și în conformitate cu legislația aplicabilă în materia protecției datelor.

  4. Perioada de înscriere: înscrierile la tombolă vor fi acceptate până la data și ora anunțate înainte de extragere. Înscrierile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

  5. Desemnarea câștigătorilor: câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți din lista participanților eligibili. Rezultatele sunt definitive și nu pot fi contestate. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail și/sau telefon în termen de 7 zile de la data extragerii.

  6. Revendicarea premiilor: câștigătorii trebuie să răspundă la notificarea GFR în termen de 14 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar, GFR își rezervă dreptul de a desemna un alt câștigător.

  7. Responsabilitate: GFR nu își asumă responsabilitatea pentru înscrierile pierdute, întârziate sau eronate, nici pentru probleme tehnice sau de altă natură care ar putea afecta participarea la tombolă.

  8. Modificări și anularea tombolei: GFR își rezervă dreptul de a modifica sau anula tombola în orice moment, în cazul unor circumstanțe imprevizibile sau în cazul în care integritatea tombolei este compromisă. Participanții vor fi notificați în cazul unor astfel de modificări sau anulări.

  9. Legislație aplicabilă și jurisdicție: tombola și acești termeni și condiții sunt guvernate de legislația aplicabilă din țara organizatorului. Orice litigiu rezultat în legătură cu tombola sau cu acești termeni și condiții va fi soluționat în instanțele competente din țara organizatorului.

  10. Acceptarea termenilor și condițiilor: prin înscrierea la tombola, participanții confirmă că au citit și înțeles acești termeni și condiții și că îi acceptă în totalitate. Participarea la tombolă constituie acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.